Over Noorderligt NU

Nog dagelijks horen wij van mensen positieve dingen over Noorderligt. En daar willen wij iets mee doen. Let wel: ons initiatief is niet geboren uit hang naar het verleden ofwel nostalgie. Niemand van ons namelijk beweert dat de Noorderligt tijd beter was of leuker. (Overigens ook niet het tegendeel!) Maar het was beslist anders & bijzonder. Op een manier die maakt dat vele mensen er nog goede herinneringen aan hebben. Medewerkers, muzikanten en bezoekers...

Patti Looi Roger

Voor een deel hebben we het verleden laten ‘herleven’ door het organiseren van een  meeting en door het in beeld brengen van materiaal van toen: entreekaarten, posters, programmakranten (flitsen), shirts, foto’s en filmpjes, demo’s en cd’s. Daarnaast willen wij jullie met deze website met elkaar in contact brengen.

Maar, wij gaan ook op zoek naar de redenen waarom het anders & bijzonder was. Dat moet ons helpen om – samen met jullie – weer nieuwe dingen te laten gebeuren. Niet op dezelfde manier als toen, maar wel anders & bijzonder.

Dus beste medewerkers, muzikanten en bezoekers: kom maar op met jullie bijdragen. Kom maar op met ervaringen, anekdotes, oude materialen maar ook met nieuwe ideeën voor nieuwe activiteiten. En kom ze meteen ook mee waarmaken!

Fons, Piet, Jan, Roger, Jan, Toine & Niek